معرفی وبلاگ
این وبلاگ هم اخبار مربوط دانشگاه پیام نور را میگه ، هم داستان و گاه گداری هم مطالب خواندنی دیگه امیدوارم مورد قبولتون واقع بشه *************************** *************************** برای بهتر دیدن هر مطلب بر روی لینک ( ادامه مطلب ) که پایان هر قسمت آمده کلیک کنید *************************** *************************** وقتی چیزی را از دست دادی، درس گرفتن از آن را از دست نده. *************************** ***************************
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 906366
تعداد نوشته ها : 268
تعداد نظرات : 77
فریاد ها را همه می شنوند هنر واقعی شنیدن صدای سکوت است - دکتر علی شریعتی
Rss
طراح قالب
محمدرضا عابدي
آشنايي با 7 ماده غذايي مفيد براي چشم با بالا رفتن سن و ضعيف شدن قدرت بينايي لازم است مواد غذايي مفيد به رژيم غذايي اضافه شود...در اين مطلب به نقل از «Prevention»، به ۷ نوع ماده غذايي كه خطر بروز بيماري‌هاي چشمي را كاهش مي‌دهد، اشاره شده است كه اميدواريم مفيد واقع شود.پرتقالميوه‌هاي سرشار از ويتامين C مانند پرتقال، هلو، توت‌فرنگي، گوجه‌فرنگي و فلفل دلمه‌اي قرمزي از سرخرگ‌هاي موجود در چشم حمايت مي‌كنند و خطر بروز بيماري آب‌مرواريد را كاهش مي‌دهند.بادام زمينيمنبع عالي ويتامين E است كه از چشم در برابر آسيب راديكال آزاد محافظت مي كند. ويتامين E از پيشرفت آب‌مرواريد و دژنراسيون ماكولار تباهي لكه زرد پيش گيري مي كند.بادام، دانه آفتابگردان، فندق همه منبع عالي ويتامين E است.لوبيا قرمزمنبع عالي روي است كه براي سلامت چشم ضروري است و به بدن كمك مي كند تا ويتامين A را از كبد بگيرد و به شبكيه چشم انتقال دهد تا ملانين كه براي محافظت چشم مهم است، توليدشود. مصرف روي از شب كوري و بروز آب مرواريد پيشگيري مي‌كند. گوشت گاو، غذاهاي دريايي، گوشت طيور و دانه كدو حلوايي منبع عالي روي است.ماهي سالمونماهي سالمون حاوي 2نوع اسيد چرب امگا 3 است كه نقش مهمي در پيشگيري از بيماري هاي چشم دارد. كمبود امگا3 سبب سندروم خشكي چشم مي‌شود. منبع عالي ديگر آن ماهي تن، ساردين، گردو و دانه كتان است.غلات سبوس‌دارنتايج بررسي‌هاي اخير نشان مي‌دهد، رژيم غذايي با شاخص پايين گليسمي احتمال بروز دژنراسيون ماكولار(تباهي لكه زرد) را ۸۰ درصد كاهش مي‌دهد. براي كاهش سريع شاخص گليسمي غذا، غلات سبوس‌دار را جايگزين نشاسته‌ها
دسته ها : مجله سلامت 7
شنبه 15 11 1390 7:24 بعد از ظهر

خواص ميوه‌هاي شب يلدا


مصرف هندوانه از بروز حملات آسم، سرطان كولون و حتي آرتروز جلوگيري كرده و به علت خواص آنتي اكسيداني مانع بروز برخي از انواع سرطان مي‌شود.

انگور نيز كه به همراه انار و هندوانه ميل مي‌شود، كاهش دهنده فشار خون است و به دليل وجود آنتي اكسيدان‌هاي بسيار قوي از پيشرفت بيماري آرتروز جلوگيري مي‌نمايد.

پسته: در پسته مقادير زيادي آهن و كلسيم است كه براي افراد دچار كم خوني مي‌تواند موثر باشد.

انار: انار نيز مانند هندوانه بايد در شب يلدا خورده شود. اين ميوه زمستاني داراي خواص بسيار است به نحوي كه مصرف يك انار حدود ١٥ درصد از نياز افراد را به ويتامين C و ٢ درصد از نياز روزانه به آهن را بر طرف مي‌كند.

بادام: اين مغز از نظر تغذيه‌اي ارزش غذايي بسياري دارد به طوري كه هر ١٠٠ گرم از آن حاوي ٢١ گرم پروتئين بوده و بيشتر از بادام زميني به عنوان منبع مناسبي از پروتئين محسوب مي‌گردد. به علاوه در اين مغز در حدود ٢٤٠ ميلي‌گرم كلسيم وجود دارد كه مي‌تواند توسط افرادي كه در معرض پوكي استخوان هستند و قادر به مصرف شير نيستند، استفاده شود.

فندق: مصرف اين مغز براي افراد مستعد به بيماري‌هاي قلبي و پوكي استخوان بسيار مناسب است. به طور كلي، متخصصان تغذيه مصرف مخلوط اين مغزها را در حجم كم توصيه مي‌نمايند تا يك وعده غذاي كامل به بدن برسد.

توت و انجير: توت يكي از خشكبارهاي مناسب به خصوص براي افرادي است كه در حال كاهش وزن هستند.



دسته ها : مجله سلامت 7
سه شنبه 29 9 1390 10:46 بعد از ظهر

شانه سرتان را هر روز صبح نگاه كنيد

 

اگر احساس ميكنيد كه ريزش موي سرتان زياد شده از پزشك بخواهيد كه يك آزمايش خون تجويز كرده و ميزان آهن خون تان را چك كند. جالب است بدانيد كه كمبود آهن ميتواند يكي از عوامل ريزش مو باشد كم كاري تيروييد هم از جمله ديگر دلايل آن است .

دسته ها : مجله سلامت 7
شنبه 12 9 1390 11:54 صبح

نارنگي ميوه ضد چاقي


 

محققان دانشگاه اونتاريو ماده‌اي در نارنگي كشف كرده‌اند كه مانع بروز چاقي در افراد مي‌شود.

به گزارش برنا، همانطور كه مصرف يك سيب در روز بيماري را از شما دور مي‌كند مصرف يك نارنگي در روز هم منافع زيادي براي سلامتي انسان به همراه دارد.

محققان دانشگاه اونتاريو در لندن ماده‌اي در ميوه نارنگي به نام nobiletin ( نوبيلتين) كشف كرده كه در آزمايش بر روي موش‌ها دريافتند از چاقي پيشگيري و سبب حفاظت بدن در مقابل ديابت نوع دوم مي‌شود. هم چنين انها دريافتند اين ميوه سبب مقاوم‌سازي سيستم بدن در مقابل حملات قلبي مي‌شود.

به گفته محققان اين ماده مانع تشكيل چربي در كبد مي‌شود، دو سال گذشته نيز محققان موفق به كشف ماده‌اي به نام naringenin در گريپ‌فروت شدند با اثر مشابه نوبيلتين در نارنگي شدند.

اما آنچه كه اهميت دارد آن است كه ماده nobiletin در نارنگي ده برابر naringenin در گريپ فروت در پيشگيري از چاقي كمك مي‌كند. محققان اميدوارند نتايج آزمايشات انجام شده بر موش‌ها در مورد انسانها نيز صدق كند.

دسته ها : مجله سلامت 7
سه شنبه 8 9 1390 6:41 بعد از ظهر
X