معرفی وبلاگ
این وبلاگ هم اخبار مربوط دانشگاه پیام نور را میگه ، هم داستان و گاه گداری هم مطالب خواندنی دیگه امیدوارم مورد قبولتون واقع بشه *************************** *************************** برای بهتر دیدن هر مطلب بر روی لینک ( ادامه مطلب ) که پایان هر قسمت آمده کلیک کنید *************************** *************************** وقتی چیزی را از دست دادی، درس گرفتن از آن را از دست نده. *************************** ***************************
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 902369
تعداد نوشته ها : 268
تعداد نظرات : 77
فریاد ها را همه می شنوند هنر واقعی شنیدن صدای سکوت است - دکتر علی شریعتی
Rss
طراح قالب
محمدرضا عابدي
  هندوانه منبع طبيعي از بهترين آنتي‌ اكسيدان‌ها است كه طبيعت فراهم كرده است. اين ميوه منبع خوبي از آنتي ‌اكسيدان‌هايي مثل ويتامين‌ C و A است كه از ما دربرابر بيماري‌ها محافظت مي‌كند. همچنين خطر كم ‌آب شدن بدن را هم كاهش مي‌دهد.تابستان و هندوانه دو يار جدا نشدني هستند. هندوانه تقريباً در همه جاي دنيا پيدا مي‌شود و بااينكه مي‌توانيم همه سال از بازار هندوانه بخريم اما فصل هندوانه تابستان است كه در اين فصل بهترين كيفيت را داشته و بسيار شيرين است. هيچ ميوه ديگري اينقدر موقع تشنگي نمي‌چسبد.فوايد هندوانه براي سلامتي1. فوايد هندوانه براي سلامتي بسيار زياد است. مهم نيست كه هندوانه را چطور برش بزنيد، بهترين آنتي ‌اكسيدان‌ها در آن يافت مي‌شود.2. هندوانه منبع بسيار خوبي از ويتامين C و A مخصوصاً با غلظت بتا‌كاروتين آن مي‌باشد.   3. هندوانه قرمز خوشمزه همچنين منبع قوي از آنتي ‌اكسيدان كاروتين است كه ليكوپن ناميده مي‌شود. اين آنتي‌ اكسيدان‌ها در بدن حركت كرده و راديكال‌هاي آزاد را خنثي مي‌كنند. راديكال‌هاي آزاد موادي در بدن هستند كه مي‌توانند آسيب زيادي به ما وارد كنند. اين مواد مي‌توانند كلسترول را اكسيد كند و باعث شود كه به ديواره رگ‌ هاي خوني چسبيده و موجب ضخيم‌تر شدن آن شود و اين مي‌تواند منجر به سكته قلبي و سكته شود. ليكوپن كه رنگ قرمز زيبا را به هندوانه مي‌دهد به كاهش خطر سرطان پروستات هم كمك مي‌كند.4. خيلي جالب است كه هندوانه تنها ميوه‌ اي است كه مقدار بالاتري از ليكوپن را نسبت به ميوه‌ها و سبزيجات ديگر دار
دسته ها : مجله سلامت 2
شنبه 25 4 1390 1:14 بعد از ظهر
اين مساله فقط يك موضوع بهداشت و سلامت نيست، بلكه داراي ابعاد اقتصادي است.  پژوهشگران هشدار مي‌دهند به خاطر افزايش شمار مبتلايان به آلزايمر، اين بيماري زوال دهنده قواي عقلي داراي آثاري بر اقتصاد جهاني خواهد بود. خبرگزاري اتريش از واشنگتن گزارش داد، كارشناسان در جلسه‌اي كه در كميته خارجي مجلس نمايندگان آمريكا برگزار شد، توضيح دادند كه در حال حاضر شمار مبتلايان به بيماري آلزايمر در جهان بين 24 تا 37 ميليون نفر است كه اين رقم ممكن است تا سال 2050 به 115 ميليون نفر افزايش يابد.  ديزي آكوستا، رييس انجمن بين المللي بيماري آلزايمر (ADI) گفت هزينه‌هاي درماني بيماران آلزايمر به شدت افزايش خواهد يافت.  به گفته آكوستا، سال گذشته هزينه‌هاي درماني اين بيماران به 604 ميليارد دلار رسيد كه يك درصد از توليد ناخالص داخلي جهاني است. بيل تيس، عضو انجمن آلزايمر هم خواستار در اختيار گذاشتن ابزار بيشتر براي مقابله با اين بيماري شد. وي گفت براي تحقيقات مربوط به سرطان، سالانه شش ميليارد دلار ، براي بيماري‌هاي قلبي چهار ميليارد دلار و براي ايدز دو ميليارد دلار صرف مي‌شود، اما سقف بودجه‌اي كه براي بيماري آلزايمر در نظر گرفته شده، 450 ميليون دلار است.  جورج ورادنبورگ، عضو سازمان آمريكايي مقابله با آلزايمر هم با اشاره به اينكه كشورهاي صنعتي غربي بيشتر با اين بيماري درگير هستند، گفت اين مساله فقط يك موضوع بهداشت و سلامت نيست، بلكه داراي ابعاد اقتصادي است.اين بيماري كه حافظه و رفتار بيمار را به شدت تحت تاثير قرار مي دهد، در حال حاضر غيرقابل درمان است.  اين بيماري به شدت وابسته به روند پيري افراد است. خطر ابتل
دسته ها : مجله سلامت 2
جمعه 24 4 1390 11:43 بعد از ظهر
امروزه تماشاي تلويزيون به اندازه يك بيماري مسري، فراگير شده است و در اروپا ميانگين روزانه انجام اين كار سه تا چهار ساعت است.متخصصان علوم پزشكي در دانشگاه هاروارد بار ديگر هشدار دادند افراد كم تحرك كه عادت دارند ساعات طولاني مقابل تلويزيون بنشينند با خطر ابتلا به بيماريهاي جدي مثل ديابت و امراض قلبي و عروقي و در نهايت خطر مرگ زودرس مواجه هستند.بيش از دو ساعت تماشاي تلويزيون در روز خطر ابتلا به ديابت و بيماري‌هاي عروقي را تشديد مي‌كند و همچنين بيش از سه ساعت تماشاي روزانه تلويزيون احتمال مرگ زودرس را افزايش مي‌دهد.به گفته كارشناسان دانشكده علوم بهداشتي دانشگاه هاروارد، هر قدر بيشتر پاي تلويزيون بنشينيد گروهي از مشكلات جسمي و رواني به سراغ شما مي‌آيند تا جايي كه حتي زمان مرگتان را نيز جلو مي‌اندازند.دكتر استيفن كوپكي متخصص قلب و استاد امور پزشكي در مركز تخصصي مايوكلينيك در روچستر يادآور شد: خطر افزايش احتمال بروز بيماري‌ها در رابطه با تماشاي تلويزيون مي‌تواند به اندازه خطر فاكتورهاي ديگر مثل افزايش كلسترول، افزايش فشارخون و يا حتي استعمال دخانيات باشد.به گفته كارشناسان، امروزه تماشاي تلويزيون به اندازه يك بيماري مسري، فراگير شده است و در اروپا ميانگين روزانه انجام اين كار سه تا چهار ساعت است. در آمريكا اوضاع از اين هم وخيم‌تر است به طوري كه ميانگين روزانه تماشاي تلويزيون 5 ساعت برآورده شده است.متخصصان ابراز نااميدي كرده‌اند كه اين روزها نه تنها مردم براي حفظ سلامت خود ميزان فعاليت‌هاي بدني‌شان را بالا نمي‌برند بلكه گرايش آنها هر روز به زندگي كم تحرك و يكجا نشستن افزايش پيدا مي‌كند و اين امر سلامت جوامع بشري را واقع
دسته ها : مجله سلامت 2
جمعه 24 4 1390 11:42 بعد از ظهر

يك آزمايش جديد نشان داد افراد چاق و كساني كه رژيم غذايي پر چرب دارند با خطر آسيب‌ دسته‌اي از نورون‌ها (سلولهاي عصبي) مواجه هستند كه در بخش كليدي مغز در كنترل وزن نقش دارند.

وقتي اين گروه از نورونها در اثر مصرف زياد غذاهاي چرب آسيب ببينند مغز در كنترل وزن بدن دچار مشكل و ناتواني مي‌شود.

دكتر جوشوآتالر، كارشناس مركز ديابت و چاقي اكسلنس در دانشگاه واشنگتن و دستياران وي روي مغز موشهاي آزمايشگاهي مطالعه كردند كه براي دوره‌هاي كوتاه مدت و بلندمدت از رژيم‌هاي غذايي پرچرب استفاده كرده بودند.

اين موشها به گروههاي 6 تا 10 تايي تقسيم شدند و در دوره‌هاي يك روزه تا هشت ماهه به آنها غذاهاي پرچرب داده شد. سپس در طول اين دوره‌ها مغز موشها به دقت و با جزئيات مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت. در اين بررسي‌هاي دقيق متخصصان متوجه آسيب‌ديدگي و در نهايت از دست رفتن نورونها حياتي تنظيم كننده وزن در مغز موش‌ها شدند.

دكتر تالر در اين زمينه مي‌گويد: احتمال آسيب‌ديدگي سلولهاي مغزي در صورت مصرف زياد غذاهاي پرچرب مي‌تواند توجيه كند كه چرا براي اين افراد چاق كم كردن وزن كار دشواري است.

به گزارش روزنامه بلومبرگ، اين متخصصان دريافتند اگر موشها 3 روز متوالي از غذاهاي چرب مانند رژيم غذايي معمول آمريكايي استفاده كنند پس از اين 3 روز خيلي بيشتر كالري مصرف مي‌كنند و به مرور در طول اين مطالعات به وزن آنها افزوده مي‌شود.

دكتر تالر چنين نتيجه گرفت كه اگر بتوان دارويي توليد كرد كه از احتمال آسيب‌ديدگي به اين نورونها جلوگيري كند مي‌توان به راه‌كاري موثر براي مقابله با پرخوري و چاقي دست پيدا كرد.

دسته ها : مجله سلامت 2
جمعه 24 4 1390 11:41 بعد از ظهر

ترش كردن، سوزش گلو از علايم مشهود رفلكس اسيد معده است و مي‌تواند زنگ خطري براي ساير بيماري‌ها باشد.

غذا خوردن، خواب و بوي مواد غذايي باعث ايجاد حركات دودي شكل و ترشح اسيد در معده شده و دريچه‌اي كه حدفاصل معده و مري قرار دارد مانع برگشت و رفلكس اسيد به مري مي‌شود.

اين دريچه به صورت فيزيولوژيك در طول شبانه روز چندين مرتبه باز و مجدد محكم بسته مي‌شود و درصورتي كه دريچه حايل به دلايلي پايداري خود را از دست دهد اسيد به مري باز مي‌گردد.

با رفلكس اسيد معده به مري، ترشحات بزاق به منظور كاهش و خنثي كردن خاصيت اسيد افزايش مي‌يابد. همچنين حركات دودي مري، اسيد را به معده باز مي‌گرداند تا به بافت مري آسيب نرسد.

ترش كردن و سوزش گلو از علايم مشهود رفلاكس اسيد معده است. بيماري‌هاي آلرژي، سينوزيت، گلودرد، سرفه مزمن، تنگي نفس و حتي آسم مي‌تواند بر اثر رفلاكس اسيد معده باشد كه در مرحله اول بايد اين بيمار درمان شود تا بدن به داروها جواب دهد.

در صورت عدم درمان اين بيماري، مري ملتهب ومتورم مي‌شود و لقمه غذا در گلو گير مي‌كند و سلامت شخص را به خطر مي اندازد.

كاهش وزن، خوردن غذاهاي كم حجم، اجتناب از غذاهاي چرب، فست فودها، قهوه، از جمله عوامل پيشگيرانه رفلكس اسيد معده است.

دسته ها : مجله سلامت 2
پنج شنبه 23 4 1390 4:47 بعد از ظهر
جريان‌هاي شكافنده مهمترين علت غرق شدگي در درياي خزر مي‌باشد. هر ساله شاهديم كه صدها نفر از هموطناني كه براي گذراندن تعطيلات تابستان و اندكي تفريح به دريا مي‌روند، به يكي از بدترين اشكال مرگ كه همان غرق‌شدگي است، گرفتار شده، خاطره‌اي تلخ نيز در ذهن و جان بازماندگان بر جاي مي‌گذارند. با وجودي كه در سال‌هاي اخير دليل اصلي مرگ شناگران درياي خزر به خوبي شناخته شده است، ليكن اطلاع رساني كافي در اين زمينه صورت نگرفته و متأسفانه هر سال در فصل گرما، همان وقايع اسفناك سال قبل تكرار مي‌شوند. خواندن چند خط زير مي‌تواند براي شما و عزيزان‌تان اهميت حياتي داشته باشد. لذا اندكي براي آن وقت بگذاريد. شنا در دريا هرگز مشابه شنا در استخر نيست و علاوه بر دانستن فن شنا و داشتن مهارت زياد، بايد ويژگي‌هاي آب دريا را نيز شناخت. آب شور دريا در صورت برخورد با چشم، سوزش چشمي دردناكي ايجاد مي‌كند و تمركز شناگر را كاملاً از بين برده و او را در يافتن مسير ساحل ناتوان مي‌كند. در صورت ورود آب دريا به ناي و ريه فرد، سرفه‌هاي شديدي ايجاد مي‌شود كه عملاً شنا كردن را غيرممكن ساخته و شناگر كاملاً مستأصل مي‌شود. ضربات امواج دريا، فرد را با خود به اين سو و آن سو برده، تمام توان و انرژي وي را مستهلك مي‌كنند گل‌آلود بودن آب‌هاي ساحلي درياي خزر موجب مي‌شود كه حتي با عينك شنا هم نتوان در زير آب چيز زيادي مشاهده كرد و مثلاً ناحيه كم‌عمق را از عميق تشخيص داده يا فرد در حال غرق شدن را در زير آب يافت. فردي كه در چنين شرايطي به دام افتد، بسيار دشوار بتواند خود را از مهلكه نجات دهد. ضمناً مطابق يك اصل، براي شناي افراد
دسته ها : مجله سلامت 2
چهارشنبه 22 4 1390 1:46 بعد از ظهر
داروهاي گياهيانواع داروهاي گياهيدم‌كرده، جوشانده، جوشانده ملايم، جوشانده معمولي، جوشانده قوي، خيسانده، خيسانده با آب سرد، خيسانده الكلي، شيرابه، پودر، ضماد (بانداژ و كمپرس)، كمپرس مرطوب، كمپرس گرم و خشك، داروهاي مخصوص شستشو، استفاده از داروهاي گياهي در وان حمام.اندازه‌ها و مقاديراز آنجائي كه ممكن است در هنگام تهيه داروهاي گياهي ترازوي مناسب در دسترس نباشد مي‌توان از وسايل زير بعنوان واحد وزن استفاده نمود كه تقريباً برابر با اوزان مورد نظر مي‌باشد.٢٥.٠ گرم = يك چهارم قاشق مرباخوري٥.٠ گرم = نيم قاشق مرباخوري١ گرم = يك قاشق مرباخوري٢ گرم = يك قاشق مرباخوري سرپر٣ گرم = يك قاشق غذاخوري پر٤ گرم = يك قاشق غذاخوري لب‌پر٥ گرم = يك قاشق غذاخوري سرپر١ فنجان = در حدود يك چهارم ليتر آب و حدود ٢٠٠ ميلي‌ليتر مقدار مصرف يك بار = يك فنجان متذكر مي‌گردد كه در مورد اوزان كمتر از ربع گرم حتماً مي‌بايستي از ترازوهاي دقيق استفاده گردد و در مواردي كه تنطورها و يا عصاره‌هاي خاصي مورد نظر باشد بايستي داروهاي مورد نظر را از داروخانه تهيه نمود.طرز تهيه داروهاي گياهيالف) دم كردهدم كرده بهترين و با ارزش‌ترين روش تهيه داروهاي گياهي است، زيرا اكثراً مهم‌ترين مواد مؤثر گياهان داروئي در اثر جوشيدن از بين مي‌روند.عصاره دم كرده بدين ترتيب تهيه مي‌شود كه مقدار تعيين شده از گياه خرد شده را با يك فنجان آب جوش (حداكثر يك ليتر) مخلوط كرده و به هم مي‌زنند سپس روي ظرف را پوشانده و مي‌گذارند كه ١٥ الي ٣٠ دقيقه دم بكشد، سپس آن را صاف مي‌كنند. در صورتي كه بعضي از بيماران نسبت به داروي خاصي عدم تحمل نشان دهند، شايسته است كه در دفعات اول مصرف،
دسته ها : مجله سلامت 2
يکشنبه 19 4 1390 7:12 بعد از ظهر
پف‌كردن چشم‌ها، هشدار يك بيماري!پف‌كردن چشم‌ها مي‌تواند دلايل متعددي داشته باشد از جمله بيداري شبانه، تغييرات هورموني، آلرژي‌ها، كم‌كاري تيروئيد، بيماري‌هاي كليوي، بيماري‌هاي پوستي و خستگي.همچنين شرايطي كه موجب احتباس آب در بدن مي‌شود، اغلب پف چشم را تشديد مي‌كند. به‌عنوان مثال، مي‌توان از شرايطي مثل خوابيدن به پشت، خواب ناكافي يا زياد خوابيدن، زياد نمك خوردن، آلرژي يا تغييرات هورموني ماهانه در خانم‌ها نام برد. براي رفع پف چشم‌ها خوابيدن كافي، درمان آلرژي‌ها، خوابيدن روي ٢ بالش، پرهيز از خوردن نمك و كمپرس آب سرد مي‌تواند مؤثر باشد. براي خيلي‌ها هم ممكن است اين پف كردگي و تورم چشم‌ها منشأ ارثي داشته باشد.اين افراد بايد اين وضعيت را همان طور كه هست بپذيرند. داخل حفره استخواني اطراف كره چشم را چربي فراگرفته است. با افزايش سن اين چربي رفته‌رفته بيرون مي‌آيد و موجب حالت پف آلود زيرچشم مي‌شود. هنگامي كه آب در اين چربي جمع مي‌شود حالت پف آلود زيرچشم‌ها تشديد مي‌شود. پوست دور چشم‌ها بسيار حساس است و ماليدن پشت سر هم آنها نه تنها موجب تحريك و برانگيختن آن مي‌شود، بلكه آلرژي و حساسيت آن‌را بيشتر كرده و باعث مي‌شود پف‌كردگي دور چشم وخيم‌تر شود.براي جلوگيري از پف كردن چشم‌ها، خواب منظم داشته باشيد. نه تنها داشتن خواب كافي (٧ الي ٩ ساعت) هر شب اهميت دارد، بلكه بايد هر شب در يك ساعت معين به خواب رويد و هر صبح هم در ساعت معين از خواب بيدار شويد.اين باعث مي‌شود بدنتان هميشه استراحت كرده و منظم باشد و وضعيت ظاهريتان هم كاملا سالم
دسته ها : مجله سلامت 2
يکشنبه 19 4 1390 7:10 بعد از ظهر
X